×

Bylinkový tvaroh

Výpis receptů

Ingredience:

  • Selský tvaroh: 250 g
  • Selské mléko
  • Bazalka: 10 lístků
  • Červené oregano: 15-20 cm
  • Petržel: 2 snítky
  • Pažitka: 5 mm v průměru

Příprava:

Zelené koření nakrájíme a dáme do sekáčku s tyčovým mixérem. Do nádobky přidáme tvaroh, mléko a sůl. Vše nasekáme v elektrickém sekáčku a přidáme přiměřeně mléko, aby byl tvaroh krémový.

Do směsi namáčíme čerstvé salátové okurky nebo bylinkový tvaroh namažeme na chléb, či podáváme k bramborám na loupačku.

Za recept děkujeme paní Pavle Jarošové

Proč se u nás registrovat?
Nákup z farmy - první online farmářské tržiště

Používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookies. více informací

Na našem e-shopu používáme cookies pro analytický nástroj Google Analytics. Více informací naleznete v článku Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů.

Zavřít