Žloutkové věnečky

Výpis receptů

Ingredience:

  • Selské mléko: 0,5 l
  • Sádlo: 160 g
  • Polohrubá mouka: 300 g
  • Vejce: 8-10 ks
  • NÁPLŇ
  • Puding: 2 ks
  • Máslo: 375 g
  • Rum: 1 lžíce
  • Cukr: 300 g
  • POLEVA
  • Moučkový cukr
  • Rum
  • Selské máslo

Příprava:

Do mléka rozmícháme sádlo a dáme vařit. Když se mléko začne vařit, přidáme mouku a uvaříme tuhou hmotu (lepí se na vařečku). Poté necháme zchladnout a přidáme vejce. Tvarujeme věnečky a pečeme v předehřáté troubě. Po zchladnutí prořízneme a naplníme náplní.

Proč se u nás registrovat?

Používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookies. více informací

Na našem e-shopu používáme cookies pro analytický nástroj Google Analytics. Více informací naleznete v článku Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů.

Zavřít