Tvarohové amolety

Výpis receptů

Ingredience:

  • Selský tvaroh: 250 g
  • Selské mléko: 0,5 l
  • Polohrubá mouka: 250 g
  • Cukr: 40 g
  • Vejce: 2 ks
  • Špetka soli
  • Tuk na smažení

Příprava:

V misce rozšleháme tvaroh s cukrem a vejci na hladkou hmotu. Postupně zašleháme mléko, potom po částech mouku. Vznikne velmi řídké těsto.

Pánev rozpálíme, lehce potřeme olejem, nalijeme naběračku těsta, zatřepáním pánve rozlijeme po celé ploše a usmažíme z obou stran.

Proč se u nás registrovat?

Používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookies. více informací

Na našem e-shopu používáme cookies pro analytický nástroj Google Analytics. Více informací naleznete v článku Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů.

Zavřít